Er staan ontzettend veel advertenties op Interieurplaza. Om snel te vinden wat je zoekt is het belangrijk dat je zoekt op de juiste manier.

Waar moet ik op letten als ik een advertentie zoek?

Er zijn veel verschillende manieren om je zoekopdracht te specificeren, gebruik wat voor jou handig is.
Kijk ook eens bij de advertenties die staan bij Voor jou of In de buurt. Hier worden advertenties getoond die mogelijk interessant voor je zijn of die dicht bij jou in de buurt worden aangeboden.

Hoe vind ik snel wat ik zoek?

Er zijn 2 manieren om te zoeken naar advertenties:
Blader door de productgroepen en rubrieken.
Gebruik de zoekbalk.
Zoeken via rubrieken
Ben je je nog aan het oriënteren, dan zoek je via de productgroepen. Links op de pagina kies je voor een groep. Binnen deze groep kies je voor een product en daarbinnen kies je voor een rubriek. Zo krijg je steeds specifiekere advertenties te zien.

Zoeken via de zoekbalk
Weet je al precies welk product je zoekt, dan gebruik je de zoekbalk.
De zoekmachine zoekt met jouw trefwoord in de titels van de advertenties en houdt rekening met de verschillende schrijfwijze van producten, meervoud en leestekens.
Als je zoekt met het trefwoord Fiesta dan zoek je ook naar Fiësta.
Als je het vakje Zoek in titel en beschrijving aanvinkt (onder de zoekbalk), dan wordt naast de titel, ook gezocht in de advertentietekst zelf.
Met behulp van een wildcard (%) zoek je naar advertenties die in ieder geval een gedeelte van een woord bevatten.
Als je “Appel%” invoert, krijg je resultaten te zien met termen die beginnen met appel zoals; appelboom, appelgroene, appelslakken.
Als je “%Boom” invoert, krijg je resultaten te zien met termen die eindigen met boom zoals; appelboom, fruitboom, perenboom.
Je kunt in de zoekmachine ook zoektermen combineren en uitsluiten met behulp van de woorden AND, OR en NOT.
Als je “Audi OR Mercedes” invoert, krijg je resultaten te zien met de term “Audi”, “Mercedes” of beide termen tegelijk.
Als je “Audi AND Mercedes” invoert, krijg je alleen resultaten te zien die beide termen bevatten.
Als je “Audi NOT Mercedes” invoert, krijg je resultaten te zien waarin de term “Audi” te vinden is, maar niet de term “Mercedes”.
Je kunt je zoekopdracht nog verder verfijnen door aan te geven binnen welk gebied je advertenties zoekt. Hiervoor zijn verschillende manieren.