Als consument heb je in bepaalde gevallen het recht om een overeenkomst tussen jou en Interieurplaza te ontbinden. Als je van dit ontbindingsrecht gebruik maakt, heb je ook recht op een vergoeding. Deze vergoeding wordt berekend aan de hand van het aantal dagen dat je advertentie nog online had gestaan en het verschillende aantal bezoekers voor vergelijkbare diensten van Interieurplaza .

In welke gevallen kan ik mijn overeenkomst met Interieurplaza ontbinden?

Je kunt jouw overeenkomst met Interieurplaza ontbinden als je een dienst hebt gekocht maar deze dienst nog niet volledig door ons is uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is als je een betaalde advertentie plaatst of een Top advertentie koopt.

Je mag de overeenkomst ontbinden als je aan deze voorwaarden voldoet:

 • De dienst is nog niet volledig uitgevoerd door Interieurplaza.
 • Je advertentie staat niet meer online.
 • Je hebt het geadverteerde product niet verkocht.
 • De dienst is geen verlenging van een abonnement.

Je hebt dus geen recht om te ontbinden als de dienst direct volledig door ons is uitgevoerd en als de uitvoering van de overeenkomst is begonnen met jouw instemming. Bijvoorbeeld bij het omhoog plaatsen van een advertentie of als je het door jou geadverteerde product hebt verkocht.

Waar moet ik op letten als ik mijn overeenkomst wil ontbinden?

 • De ontbindingstermijn is 14 dagen. Dit is vanaf het moment dat je jouw overeenkomst met Interieurplaza hebt gesloten.
 • Stuur het ontbindingsrecht formulier op tijd naar ons op zodat wij het ontvangen hebben voordat de ontbindingstermijn van 14 dagen is verstreken.
 • Je krijgt de vergoeding terug binnen 14 dagen na de dag waarop wij je ingevulde ontbindingsrecht formulier hebben ontvangen.
 • Je ontvangt het geld terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening. Je herkent deze betaling aan Worldpay/Bibit. Je kan nog wel een e-mail ontvangen over het mislukken van de betaling. Deze e-mail mag je negeren.

Hoe ontbind ik mijn overeenkomst met Interieurplaza?

 1. Open het ontbindingsrecht formulier.
 2. Print het formulier uit.
 3. Vul het formulier in blokletters in en onderteken het formulier.
 4. Scan het ingevulde formulier in of maak er een goed leesbare foto van.
 5. Stuur je ingevulde formulier op naar crd@marktplaats.nl.